HELPEN KAN DOOR TE DONEREN OF VRIJWILLIGER TE WORDEN

Leuk dat je dit leest!
We zijn heel blij dat je interesse toont!
Er is veel werk te doen om ShowerPower draaiende te houden. Het is prachtig als dit vrijwilligerswerk door jong en oud gedragen wordt. Dus is iedereen vanaf circa 22 jaar van harte welkom!

Je kunt, waar ook ter wereld, vrijwilliger zijn, als je maar een een laptop met internetverbinding hebt.

Wil je fysiek aan de slag, meld je dan aan en stap op het vliegtuig naar Lesbos en kom helpen in de ShowerPower hamam. Lees ook onze extra informatie over het aspect van vrijwilligerswerk en (reis)verzekeringen.

WE ZOEKEN MENSEN DIE WILLEN

  • zorgen dat het ‘badhuis’ draait, dat er schone handdoeken zijn, dat de was draait, dat de badgasten te woord worden gestaan, de thee wordt gezet, dat het gezellig en uitnodigend gemaakt wordt en dat dit zo blijft
  • pendelen met de MiniVan tussen Moria en het badhuis om gasten te halen en weer terug te brengen
  • klussen om straks weer een pand startklaar te maken

 VROUWEN VOOR VROUWEN

Op dit moment werken wij vanuit het huis van BeTheChange@Lesbos. Wij richten ons daarbij nu op vrouwen en kinderen. Het is een gezellig oud huis met drie douches. Intussen werkt het team in Nederland hard verder aan de voorbereiding meerdere badhuizen.

Met het oog op onze gasten en hun tradities, draaien we het badhuis met uitsluitend vrouwelijk personeel. Meerdere keren per dag haalt een van de vrijwilligsters met onze MiniVan vrouwen en kinderen op uit kamp Moria.

Terwijl de vrouwen van een douche genieten, zorgen wij natuurlijk voor de kinderen, wij hebben spelletjes en knutselspullen klaarliggen. Wanneer de vrouwen daar om vragen, helpen wij ze ook met het baden van de kinderen.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Samen bieden we onze gasten op een veilige en schone plek waardigheid en liefde.

Denk bij dit vrijwilligerswerk op Lesbos aan een periode van minimaal een week.
Je moet financieel selfsupporting zijn maar hoeft geen extra geld mee te brengen, al is het natuurlijk altijd fijn als je je achterban kunt mobiliseren om donaties aan ShowerPower te doen.
Tegen vergoeding van €10 per nacht kan je verblijven in het ShowerPower huis waar ook het badhuis draait. Je draagt € 5 per dag bij aan de maaltijd pot.

Wij hebben een up-to-date informatieblad voor vrijwilligers, bekijk het voor meer achtergrond en praktische informatie.

ONDERSTEUNEND TEAM

We willen ShowerPower graag breed onder de aandacht brengen. Op die manier denken we donateurs, vrijwilligers en sponsoren te kunnen werven. We zoeken altijd hulp van mensen waar wij voor een bepaalde periode (zeg: drie maanden) op kunnen rekenen.

Dit zijn de kwaliteiten waar we om zitten te springen!

  • social media kanjer
  • website ondersteuner
  • fondsenwerver
  • financieel licht
  • bestuursondersteuners
  • public relations-ster
  • native Engels vertaler

Meld je hier aan als vrijwilliger